سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هیچ کس چیزى را در دل نهان نکرد ، جز که در سخنان بى اندیشه‏اش آشکار گشت و در صفحه رخسارش پدیدار . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 95 آبان 10 , ساعت 5:32 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای مختلف فندق در مناطق اشکورات گیلان و فندقلوی اردبیل با استفاده از نشانگر ریزماهواره pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای مختلف فندق در مناطق اشکورات گیلان و فندقلوی اردبیل با استفاده از نشانگر ریزماهواره pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای مختلف فندق در مناطق اشکورات گیلان و فندقلوی اردبیل با استفاده از نشانگر ریزماهواره pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای مختلف فندق در مناطق اشکورات گیلان و فندقلوی اردبیل با استفاده از نشانگر ریزماهواره pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 3

چکیده:

اولین قدم در هر برنامه بهنژادی، داشتن تنوع ژنتیکی بالا برای نیل به اهداف مهم اصلاحی است. با توجه به اهمیت اقتصادی فندق و قابلیت فرآوری بالای آن و همچنین نامشخص بودن ژنوتیپهای موجود در منطقه گیلان و فندقلو ی اردبیل، تهیه شناسنامه کامل از فندقهای موجود در این دو منطقه کاملا ضروری است. در این مطالعه با استفاده از 15 جفت نشانگرهای ریزماهواره تنوع و روابط ژنتیکی 70 ژنوتیپ فندق گزینش شده از مناطق فندقخیز گیلان (اشکورات )، فندق لوی اردبیل، تالش و طارم مورد ارزیابی قرار گرفت. در مجموع 53 آلل اصلی با میانگین 3/5 در هر مکان ژنی مشخص گردید. بیشترین آلل مشاهده شده مربوط به مکان ژنی CAC- B029b با 7 آلل بود. میانگین تعداد آللهای مؤثر و هتروزیگوتی به ترتیب 2/34 و 0/64 محاسبه شد. میانگین محتوای اطلاعات چندشکل 0/48 محاسبه شد که حداکثر آن برای مکان مارکری CAC-B029b به میزان 0/77 بود. دندروگرام دادههای مولکولی براساس روش UPGMA رسم شد و ژنوتیپها در 7 گروه اصلی گروه بندی شدند. با این مطالعه اولین پایگاه اطلاعاتی برای تعدادی از ژنوتیپهای فندق ژرمپلاسم از دو منطقه فندق لوی اردبیل و اشکورات گیلان به دست آمد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ